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Rapid Transition of Molecular Nutrition Research Based on Innovative Concepts and Technologies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Construction of Functional Food Raw Materials DB and Find Alternatives of Imported Raw Materials from Domestic Resources Using AI
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Case Study: Innovative Strength Technologies for Paper and Board on the Basis of Modified Renewable Raw Materials
펄프·종이기술
2017 .06
Effect of Raw Materials on the Properties of Plant-Based Meat Analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
시판 라이너지와 골심지의 물성과 압축강도 관계의 분석
펄프·종이기술
2022 .06
Recent Technologies of Q-TOF for Functional Food Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Minimizing CO₂ Emissions in Board and Paper Production
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
Comparison of Antioxidant Change of Algae According to Different Extraction Technologies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Conversion Factors to Estimate the Intake Level of Food Raw Materials from Processed Food Consumption Level
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Technologies and challenges of producing plant-based meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Antioxidant Changes of Algae depending on Extraction Technologies
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Recent Advancements in Digital Technologies for Weed Recognition and Management
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2023 .10
Systematic Review for Expanding a Function Raw Materials of Amino Acid Focused on Evaluation of Claims for Health Functional Food Candidate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Sensor Node and Artificial Intelligence Technologies for Horticulture
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
[학술상 특강] 제지산업의 현황과 전망
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Determination of the Value of Marine Biological Materials for Use as Health Functional Food and Cosmetic Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Molecular Mechanisms Determine New Technologies for Assessing the Efficacy of Phytochemicals in Cancer Prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
전분 접착제의 접착 효율 및 골판지의 내수성 향상을 위한 첨가제의 적용
펄프·종이기술
2016 .02
Systematic Review for Expanding a Function Raw Materials of Noni Focused on Evaluation of Claims for Health Functional Food Candidate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Systematic Review for Expanding a Function Raw Materials of Krill Oil Focused on Evaluation of Claims for Health Functional Food Candidate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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