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한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Molecular Mechanisms Determine New Technologies for Assessing the Efficacy of Phytochemicals in Cancer Prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Sodium Intake According to Nutrition Education and Nutrition Label Use: Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2018
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Untact Nutrition Service in National Projects: Focusing on the Nutrition Plus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Food and Nutrition at 4.0 Generation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Responses to Issues of Research Participant Protection in Food and Nutrition Research
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Nutrition for precision health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Examples of applying new technologies in the field of food and nutrition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Recent Technologies of Q-TOF for Functional Food Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Necessity of Nutrition Service for the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Technologies and challenges of producing plant-based meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Nutrition Solution for Muscle Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Sarcopenia and Nutrition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Antioxidant Change of Algae According to Different Extraction Technologies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
맞춤형 영양서비스를 위한 과학기술과 해결과제
식품과학과 산업
2021 .09
Comparison of Antioxidant Changes of Algae depending on Extraction Technologies
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Consumer Understanding and Use of Nutrition Labelling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Recent Advancements in Digital Technologies for Weed Recognition and Management
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2023 .10
Development of Molecular Markers for Systematic Molecular Breeding Program in Citrus
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Study of Food/Nutrition-Based Hearing Protection
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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