지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2016
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of Detached and On-vine Ripening on Physicochemical and Antioxidant Properties of Tomato (Lycopersicon esculentum Mill.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
다양한 토마토 유전자원 수집, 평가 및 선발 결과
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Effect of Continuous Application of CO₂ on Storability and Quality of Cherry Tomato(Lycopersicon esculentum, Mill. var, ‘Unicorn’ )
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Comparative Proteomic Analysis Provides Novel Insight in Phosphorus Homeostasis Subjected to Pi Starvation in Tomato Plants (Lycopersicon esculentum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Effect of Continuous Application of 1-Methylcyclopropene on Quality and Shelf life of Cherry Tomato (Lycopersicon esculentum, Mill. var, ‘Unicorn’ )
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Ripening-dependent Changes in Antioxidants and Antioxidant Activity of Seven Tomato (Solanum lycopersicon L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Biochar Effects on Heavy Metals Accumulation in Tomato (Lycopersicon esculentum mill.) Grown in Metals Contaminated Soil
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
방울토마토(Lycopersicon esculentum Mill.) 중 Fluopicolide 및 Metrafenone의 생산단계 잔류허용기준 설정
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .04
생산단계 방울토마토(Lycopersicon esculentum Mill.) 중 Flubendiamide 및 Mandipropamid의 경시적 잔류특성
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
돈분 퇴·액비 시용이 토양화학성 및 토마토 수량에 미치는 영향
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .05
흑토마토 분말을 첨가한 냉동 쿠키의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2016 .02
Changes in quality parameters of tomatoes during storage: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
토마토 우량계통 육성을 위한 다양한 자원 특성 평가 결과
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Effect of Storage Temperature on Physicochemical Properties of Milk Beverages Supplemented with Coffee during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Constituents and Antioxidant Activities of Eighteen Korean Tomato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of the Addition of Natural Antioxidants on the Physicochemical Properties of Naturally Cured Sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Jujube Wine at Different Aging Temperatures and Various Durations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Strawberries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0