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이용수
ABSTRACT
1. Introduction
2. Experimental
3. Results and Discussion
4. Conclusions
Literature Cited
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Rheological Properties of Starch Latex Dispersions and Starch Latex-Containing Coating Colors
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
The Characterization of Biobased Latex Dispersions by Serum Replacement
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Potato Starch Crosslinked with Adipic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Dynamic Water Retention Properties of Coating Colors Containing Biobased Latex
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
코팅용 전분이 도공지 표면물성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
SB latex 대체용 친환경 전분계 바이오바인더 및 합성바인더의 적용 기술 개발 (제1보) : 대체용 바인더의 Pre-coating 적용
펄프·종이기술
2015 .10
기능성 코팅에 있어서 바인더 조성의 효과적인 이용에 관한 연구(제1보) - 코팅액 특성과 코팅지의 물성 -
펄프·종이기술
2020 .08
고농도 도공액의 유변특성(제2보) : 레오메터를 이용한 상호작용기구의 평가
펄프·종이기술
2018 .10
SB latex 대체용 친환경 전분계 바이오바인더 및 합성바인더의 적용 기술 개발 (제2보) : 대체용 바인더의 Top-coating 적용
펄프·종이기술
2015 .10
도공액의 유동성 및 표면물성 개선에 관한 연구(제1보) : 안료 배합이 도공판지의 표면물성에 미치는 영향
펄프·종이기술
2017 .04
Incorporation of Suspension Polymerized Latex into Paper Coating as a Co-binder and Its Influence on the Properties of coated Paper
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2018 .10
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Acylic Suspension Polymerized Latex as an Additive for Surface Sizing with Starch and Its Effect on Fold Cracking of Coated Paper
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
첨가된 무기 입자의 특성에 따른 전분 필름의 형상
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
녹말 나노 입자의 연구 현황
식품과학과 산업
2019 .12
도공액의 유동성 및 표면물성 개선에 관한 연구(제3보) : 바인더의 종류가 도공액 및 도공판지 물성에 미치는 영향
펄프·종이기술
2018 .02
SB 라텍스와 무기안료의 도공방법이 방습지 특성에 미치는 영향
펄프·종이기술
2016 .08
Effects of Potato and Quinoa Starch Blends on the Physicochemical Properties of Filled Hydrogels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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