지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Rheological and Tribological Properties of Agglomerated Potato Starch Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Rheological Properties of Coating Colors Containing Biobased Latex
펄프·종이기술
2016 .12
Effect of Laccase and Zinc Cation (Zn2+) on Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Sugar Beet Pectin Gels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Structural, Pasting, and Rheological Properties of Cross-Linked Rice Starch with Succinic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Cellulase 계열 효소를 이용한 감자의 전분 추출 효율 증진
산업식품공학
2016 .01
Studies on the Compositions of Korean Sweet Potato Varieties and Physicochemical Properties of Their Starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
국산 신품종 감자의 이화학적, 구조적 및 유변학적 특성
한국식품영양과학회지
2017 .05
Methods for Determining the Adulteration of Potato Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Rheological Properties of Starch Latex Dispersions and Starch Latex-Containing Coating Colors
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Effects of Potato and Quinoa Starch Blends on the Physicochemical Properties of Filled Hydrogels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Thickened Water Prepared with Agglomerated Gum Mixtures : Effect of Gum Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physical Properties and Crystallinity of Fluidized Bed Agglomerated Potato Starch Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
우즈베키스탄 감자산업 및 국산 감자품종의 적응성 평가
한국국제농업개발학회지
2019 .01
Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of the Mixture of Casein and Pectic Polysaccharide Extracted from Ulmus davidiana Esterified by Succinic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Starch Digestibility and Expected Glycemic Index of New Potato Varieties Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical and rheological properties of potato starch syrup supplemented with superfine Hypsizigus marmoreus mushroom powder
Food Science and Preservation
2022 .07
Effect of Tara Gum Addition on Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Rice Starch Isolated from the Korean Rice Variety ‘Boramchan’
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .09
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
0