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Development of Sales Strategy for Low-Sodium or Low-Sugar Food Products to Leverage Distribution Channel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Economic Analysis of Measures to Reduce Sugar and Sodium Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Study on the sodium content distribution of processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
Analyzing the Sugar Components of Domestic Agricultural Products for Establishing the National Standard Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
Examples of Field Application of Sugar Reduced of Food Ingredient and Processed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Nutrition Assessment : Focus on Total Sugar and Sodium Intake of Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
전통발효식품의 나트륨 저감화
식품과학과 산업
2016 .06
Cost-Benefit Analysis of Sodium-Reduction in B2B Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Smart food production system for safe and healthy foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comprehensive Plan to Reduce Sodium and Sugar Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development and Application of Korean NOVA Food Classification System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Dietary Sugar and Sodium Intake among Korean Population (KNHANES, 2017-2019)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Feasibility of Sodium Intake Reduction with MSG and Sun-Dried Sea Salt in Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Study on Establishment and Application of Sodium Reference Value for Selecting Restaurants Using Less Sodium in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
가공식품 나트륨 저감화 가이드라인
식품과학과 산업
2016 .06
Healthy food choices for disease management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
나트륨 고섭취자의 특성 및 섭취 영향 요인에 대한 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
국내외 나트륨 저감 기술 동향
식품과학과 산업
2016 .06
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