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Study on the sodium content distribution of processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
전통발효식품의 나트륨 저감화
식품과학과 산업
2016 .06
가공식품 나트륨 저감화 가이드라인
식품과학과 산업
2016 .06
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
국내외 나트륨 저감 기술 동향
식품과학과 산업
2016 .06
Sodium Reduction Trend of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Guidance for the Food Industry on Reducing Sodium in Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Sodium Reduction Education and Effectiveness Evaluation for Designation of Low-Sodium Menu Restaurants in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
나트륨 고섭취자의 특성 및 섭취 영향 요인에 대한 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
A Study on Establishment and Application of Sodium Reference Value for Selecting Restaurants Using Less Sodium in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comprehensive Plan to Reduce Sodium and Sugar Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Dietary Sugar and Sodium Intake among Korean Population (KNHANES, 2017-2019)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Menu Plan for Low Sodium Diet and Effect of Low Sodium Dietary Intervention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Strategy for Problem Solving in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
나트륨 섭취 인지수준에 따른 식사 장소별 식행동 및 식이 자아효능감
한국식품영양학회지
2017 .02
Sensory Properties of Some Processed Foods in Relation to Sodium Reduction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
나트륨 저감화 정책 동향
식품과학과 산업
2016 .06
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