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Verification of Antidiabetic Effects of Water Extract and Fraction of Acanthopanax Senticosus senticosus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
β-Glucosidase 활성이 높은 유산균을 이용한 한국가시오갈피 발효 추출물의 Syringaresinol의 함량 및 MC3T3E1조골세포 분화 평가
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2024 .06
가시오가피 물 추출물에 의한 마우스 비장세포 및 대식세포 활성의 항진효과
한국식품영양학회지
2015 .04
ITS 염기서열 분석을 통한 오갈피나무속 (Acanthopanax) 유연관계 분석
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
가시오갈피 급여에 따른 육계의 혈액 생화학적 성상 및 친염증 사이토카인 mRNA 발현에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
The Rooting and Micro-meteorological Traits according to Different Hardwood Cutting Times in Acanthopanax Senticosus
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Antioxidant Effects of The Shoots of E. sessiliflorus and E.senticosus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Rapid Characterization of Triterpenoid Saponins from Two parts of Acanthopanax senticosus by UPLC-DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development and industrialization strategy for individually approved health functional food ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study of Development and Industrialization on Functional Materials Using Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
기능성 식품소재 분야의 AI 기술 활용방안 및 발전 과제
식품과학과 산업
2024 .09
Development of Anti-Allergic Functional Food Using Natural Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Care food-Market demand, trend and outlook in the U.S. (diabetes care foods)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Policy Direction of the 6th Industrialization of Agriculture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A study of the actual conditions and development plan of the 6th industrialization policy : In the view of agricultural management organizations of Chungnam region
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
A study on the current status of the education program for the Chung-Nam 6th industrialization: using AHP
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Strategies for Safety Study in Domestic/Global Health Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-Oxidant, Anti-Diabetes, Anti-Microbial and Anti-Thrombosis Activities of Ginger Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
농업 6차 산업화 정책의 우선순위 분석: AHP를 이용하여
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .12
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