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Agribusiness and information management : AIM
2017 .01
Development Strategy of Health Functional Food Using the Smart-Farm Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Expert Oriented Scientific Consultation on Smart HFF
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Ginsenoside content in Processed Red ginseng Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
기능성 정보 전달 방법 및 소비자 태도에 따른 건강기능식품 광고 효과 분석
한국식품영양학회지
2016 .12
국내 건강기능식품의 복수 섭취에 따른 이상사례 신고 내용 분석 및 관리 방안
한국식품영양과학회지
2020 .05
Customized flavor research strategy for the development of K-Food using alternative proteins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Customized Healthcare Market Trends in Food and Nutrition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
Analysis of health improvement effects of health functional food intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Trends in the Domestic Functional Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Halal Food Consumers" Perception and Use of Ginseng and Red Ginseng Products in Indonesia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of health functional food to improve memory: Focusing on efficacy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of Health Functional Food from Food Crop Seedlings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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