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유전자변형생물체의 알레르기성 평가와 이해
Journal of Plant Biotechnology
2021 .12
가공처리에 의한 식품알레르겐의 특성변화
식품과학과 산업
2015 .03
Using CRISPR/Cas9 Genome Editing to Target Lyc e1 Gene for Reducing Allergenicity in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Changes in Storage Characteristics of Milled Rice under Different Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Cloning of Genes for Single Chain Antibody Fragments of Anti-Bacillus cereus Antibodies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development and Characterization of Puffed Rice Crackers Made from Icheon Rice and Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Sulgidduk Made with Special Rice and High-yielding Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Rice Bear Production Technology Using Oryun rice and Orae Rice and a Study on Quality Characteristics of Beer by the Amount of Rice Used
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
친환경 광역단지 내 젤라틴·키틴분해미생물을 이용한 유기 벼 생산
한국유기농업학회지
2018 .01
쌀가루의 영양성분과 쌀가루를 활용한 다양한 쌀빵 레시피 개발
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparison of Differences in Rice Quality Characteristics According to Cultivation Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Can Rice Replace Wheat? Evidence from Korean Consumers
농업생명환경연구
2023 .03
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
밥맛이 우수한 경기지역 적응 조생종 벼 ‘정드림’
한국육종학회지
2021 .01
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
Study on Sensory Characteristics of Korean Native Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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