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Development and Screening of Unapproved GM Wheat 71200 Using Real-Time PCR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A Study on Improving Genetically Modified Soy Screening Assays using PCR-based Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
유전자변형작물의 개발 현황 및 안전관리 동향
수산해양교육연구
2017 .12
Validation of Methods Based on PCR for the Detection of GM Events in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
우즈베키스탄 감자산업 및 국산 감자품종의 적응성 평가
한국국제농업개발학회지
2019 .01
표준레시피로 조리된 한국 국류 및 찌개류의 엽산과 비타민 B12 분석 검증
한국식품영양과학회지
2019 .11
A new cell-direct quantitative PCR based method to monitor viable genetically modified Escherichia coli
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
휴면기간이 짧고 숙기가 빠른 2기작 감자 신품종 ‘새봉’
한국육종학회지
2021 .12
Validation of Event Specific Quantitative Real-time PCR Method for GM soybean MON87751 and GM maize MON87419 to Apply in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of disease resistance of 12 domestic potato varieties against common scab and late blight at five major organic potato cultivation areas in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Cooking Methods Alter Bioaccessibility of the Bioactive Compounds in Purple Potato (Solanum tuberosum L. var. Bora Valley)
농업생명환경연구
2020 .01
Validation of a real-time PCR assay for laboratory diagnosis of Megalocytivirus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Allergic Risk Assessment of Genetically Modified Virus Resistant Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-nutrient and phenolic acid equivalence analysis of genetically modified rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of a multiplex PCR method for identification of four genetically modified maize lines and its application in living modified organism identification
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
Novel High-Moisture Meat Analog Based on Potato Protein and Evaluation of the Impact of Potato and Soy Protein Interactions on Quality Attributes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Developing N₂O Emission Factor in Potato Field for Quantify N₂O Emission of Agricultural Field in Korea
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .05
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Cellulase 계열 효소를 이용한 감자의 전분 추출 효율 증진
산업식품공학
2016 .01
감자T바이러스 검정을 위한 RT-PCR 및 Nested PCR 진단시스템 개발
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .06
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