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유전자변형작물의 개발 현황 및 안전관리 동향
수산해양교육연구
2017 .12
Validation of Event Specific Quantitative Real-time PCR Method for Unapproved Genetically Modified Potatoes in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characteristics of Soy Bean Meal Hydrolysate by using Soy Bean Sprout Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Allergic Risk Assessment of Genetically Modified Virus Resistant Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The chemical components that affect the flavor difference between Korean traditional soy sauce and commercially brewed soy sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Soy Protein According to the Extraction pH Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-nutrient and phenolic acid equivalence analysis of genetically modified rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of soy peptide on muscle regeneration after exercise
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
대두 탈지 처리가 식물조직단백 조직화 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2023 .10
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 조미간장의 품질 특성
한국수산과학회지
2018 .12
Development of Korean foods menu using textured soy protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Types of soy foods consumption and the risk of cardiovascular disease mortality in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
농업인의 사료용 유전자변형 작물 재배 의사 추정
한국초지조사료학회지
2015 .01
Development of a multiplex PCR method for identification of four genetically modified maize lines and its application in living modified organism identification
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
A new cell-direct quantitative PCR based method to monitor viable genetically modified Escherichia coli
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
Evaluation of Prebiotic Potential of Soy Protein Isolate-Based Imitation Cheeses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Fermented Black Soy Beans by Strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Environmental risk assessment of genetically modified Canola (Brassica napus L).
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Environmental risk assessment of genetically modified Canola (Brassica napus L).
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2018 .10
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