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The changes in antioxidant activities of adzuki bean (Vigna angularis var. nipponensis) with various heat treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Black Adzuki Beans (Vigna angularis) Supplementation Modulates Blood Flow in High Fat Diet Fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Phenolic Contents and Antioxidant Capacities of New Adzuki Bean (Vigna angularis L.) Cultivar‘Hongda’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-thrombosis and Anti-oxidant activities of Seven Varieties of Red bean (Vigna angularis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Adzuki Beans Sediment on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Influence of High Hydrostatic Pressure Treatment for Improvement of Storage Stability of The Low Sugar Adzuki Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality and Antioxidant Characteristics of Adzuki Bean Fermented Beverages on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activity in Differently Colored Adzuki Bean Varieties and Metabolic Profile after Thermal Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Health Functions of Adzuki Bean Extract With Special Reference to Lipid Metabolism and Antioxidant Potential
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anthocyanin Compositions and Contents in Black Adzuki Bean Germplasm Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Vigna angularis extract and its active compound hemiphloin against atopic dermatitis-like skin inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
재배방법에 따른 팥의 항산화 특성 및 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2016 .02
Effect of Moisture Content on the Grinding Ability of Cooked Adzuki Bean Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내 육성 팥 품종별 이화학적 특성, 유용성분 및 생리활성 비교
한국식품영양과학회지
2022 .05
팥(Vigna angularis Willd.) 중 살충제 Bifenthrin 및 Fenitrothion의 잔류특성
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
소면적 작물 팥(Vigna angularis Willd.)의 재배 중 Azoxystrobin 및 대사체 R230310에 대한 안전성평가
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .04
국내 팥 육성계통의 잎과 종실의 무기질 및 항산화 특성 비교
한국식품영양학회지
2022 .12
소면적 재배 작물 팥(Vigna angularis Willd.) 중 살균제 Trifloxystrobin의 안전성 평가 연구
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Effects of extraction pH on the characteristics of proteins derived from soybean, mungbean, adzuki bean, and peanut
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
팥(Vigna angularis Willd.) 중 살균제 Chlorpyrifos 및 Tefluthrin의 잔류특성 및 안전성평가 연구
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
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