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Quality Characteristics of Adzuki Beans Sediment on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The changes in antioxidant activities of adzuki bean (Vigna angularis var. nipponensis) with various heat treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality and Antioxidant Characteristics of Adzuki Bean Fermented Beverages on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Korean Adzuki Bean (Vigna angularis) Paste according to Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Health Functions of Adzuki Bean Extract With Special Reference to Lipid Metabolism and Antioxidant Potential
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activity in Differently Colored Adzuki Bean Varieties and Metabolic Profile after Thermal Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Characterization of Adzuki Bean Growths, Yields and Water Stress Responds from Paddy Field Cultivation with Different Soil Moisture Contents
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .10
Anthocyanin Compositions and Contents in Black Adzuki Bean Germplasm Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Phenolic Contents and Antioxidant Capacities of New Adzuki Bean (Vigna angularis L.) Cultivar‘Hongda’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Black Adzuki Beans (Vigna angularis) Supplementation Modulates Blood Flow in High Fat Diet Fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Moisture Content on the Grinding Ability of Cooked Adzuki Bean Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
농업용수로 구조적 형상 변화에 따른 퇴적 특성 연구
한국농공학회논문집
2015 .01
Influence of High Hydrostatic Pressure Treatment for Improvement of Storage Stability of The Low Sugar Adzuki Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
쓰러짐에 강하고, 품질이 우수한 팥 ‘아라리’
한국육종학회지
2016 .01
Effect of a Combination of Inulin and Polyphenol-Containing Adzuki Bean Extract on Intestinal Fermentation in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
울산 태화강 하구역 퇴적물의 유기물 및 미량금속 오염도 평가
한국수산과학회지
2015 .08
국내 팥 육성계통의 잎과 종실의 무기질 및 항산화 특성 비교
한국식품영양학회지
2022 .12
Effect on Storage Conditions of Green Coffee Beans on the Properties of Roasted Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of extraction pH on the characteristics of proteins derived from soybean, mungbean, adzuki bean, and peanut
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
커피빈의 물리화학적 결점에 따른 추출액의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
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