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Evaluation of sugar contents in Korean traditional soybean fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
Functionality and Utilization of Mulberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
오디 당침출액의 HepG2 세포에서 H2O₂로 야기된 산화적 스트레스 보호 효과
Food Science and Preservation
2015 .10
Quality characteristics and antioxidant activities of extruded mulberry leaves added milk spread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
발효뽕잎의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
Comparison of Functional Components and Biological Activities between Cultivated Mulberry Tree and Mountain Mulberry Tree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Biological Activities of Fermented Mulberry (Morus alba L.) Root Bark Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
뽕잎과 오디분말을 이용한 육류용 소스 제조 및 품질평가
한국식품영양학회지
2016 .08
오디 탄산음료 제조를 위한 최적 품종 선발 및 제조된 탄산음료의 품질평가
한국약용작물학회지
2023 .04
Analysis of anthocyanin, free sugar, and vitamin C contents in Mulberry (Morus alba L.) according to farmhouse
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quantitative Changes of Functional Constituents and Sensory Properties According to Processing Methods of Mulberry (Morus alba L.) Leaves and Preparation of High Quality Mulberry Leaf Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Effects of Fermented Mulberry by Probiotic Lactobacillus Strain, L. plantarum PMO08 and Physicochemical Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Flavonoids Analysis of Mulberry Leaves by Extrusion Processing Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of High Value-Added Product Using Bio-Conversion Technology and Fermented Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Ice Cream Added with Mulberry Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Protective Effects of Mulberry (Morus alba) Sugar Extracts on Hydrogen Peroxide-induced Oxidative stress in HepG2 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
오디 발효액의 발효기간 동안 식중독 세균수의 변화
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Quality characteristics of peach drinks with added sugar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The comparison of different scales of enzyme assisted extraction of mulberry fruit
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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