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Quantitative Changes of Functional Constituents and Sensory Properties According to Processing Methods of Mulberry (Morus alba L.) Leaves and Preparation of High Quality Mulberry Leaf Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Refinement of Off-flavors and Increase of Total polyphenol Contents and Total Flavonoid Contents from Radish (Raphanus Sativus L.) Leaves and Stem by Extrusion processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality characteristics and antioxidant activities of extruded mulberry leaves added milk spread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Functionality and Utilization of Mulberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Functional Components and Biological Activities between Cultivated Mulberry Tree and Mountain Mulberry Tree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparative Study of Functional Components of Silkworms and Mulberry Leaves: Impact of Varieties and Leaf Parts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
In vitro Plant Regeneration from Axillary Buds and Leaves of Mulberry
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
뽕잎과 오디분말을 이용한 육류용 소스 제조 및 품질평가
한국식품영양학회지
2016 .08
Fermented mulberry liquid and study on properties according to the sugar adding condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Using mulberry, bokbunja, blueberry compare with quality characteristics by varying the processing method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
발효뽕잎의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
오디용 뽕나무 시설재배 수형별 뽕잎생산량과 누에 사육량 분석
한국유기농업학회지
2015 .01
The comparison of different scales of enzyme assisted extraction of mulberry fruit
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
R&D Status on Functionality and Processing Technology of Mulberry Fruit
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Quality Characteristics of Mulberry Wine using Freeze-Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
오디 탄산음료 제조를 위한 최적 품종 선발 및 제조된 탄산음료의 품질평가
한국약용작물학회지
2023 .04
High Moisture Extrusion Processing Technology for Meat Alternatives with Vegetable Protein Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparative Analysis of Anti-oxidative Capacity with Mulberry Leaf and Twig according to Collection Period and Dry Method of Mulberry Genetic Resources
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Total Flavonoid Content and Antioxidant, Anti-inflammatory Activities of Eriobotrya Japonica Leaves Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Plant-Based Meat Analogues Prepared by Extrusion Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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