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Protective Effect of Curcuma longa L. on Alcoholic Fatty Liver in C57BL/6 Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Aqueous Extract from Curcuma longa L. Supplementation on Muscle Function in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Aqueous Extract from Curcuma longa L. on Exhaustive Exercise Capacity in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Synergistic Protective Effects of Diospyros lotus Leaf and Curcuma longa Extract against UV-induced Skin Damage in Hairless Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Reconstituted Dried Purple Sweet Potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Curcuma longa L. Extracts on MIA-induced Animal Model of Osteoarthritis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Hot Water Extract from Curcuma longa L. on H₂O₂-Induced Oxidative Stress in C2C12 Myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
고구마를 이용한 고추장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Curcuma longa L. Extracts Have Antioxidant Properties and Prevent NAFLD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Protective effect of Curcuma longa L. extract on CCl4-induced acute hepatic stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Turmeric ( Curcuma longa L.) extract enhances the immune response in RAW264.7
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Curcuma longa L. Inhibits Free Fatty Acid-induced Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
PLS Prediction Modeling of Total Carotenoid Compounds Contents from FT-IR Spectral data Curcuma (Curcuma Longa L.) Tuber using Multivariate Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Sweet Potato Syrup Production by Saccharification of Sweet Potato With Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of the Dextrose Equivalent of Maltodextrin on the Quality Characteristics of Jeju Purple Sweet Potato (Ipomoea batatas L.) during Molecular Press Dehydration
한국식품과학회지
2015 .12
Optimization of Extraction Conditions for Antioxidant Components Containing Curcuma longa (Turmeric) Leaves using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-inflammatory effect of major compounds of Curcuma longa L. and Carthamus tinctorius
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics of Tablets Made From Sweet Potato Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Curcuma longa L. Extracts Alleviates the Progression of Non-Alcoholic Fatty Liver Disease in HepG2 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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