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Oxyresveratrol의 기원, 생합성, 생물학적 활성 및 약물동력학
한국식품과학회지
2015 .10
Resveratrol의 첨가가 육계의 생산성, 혈액 생화학 특성, 혈액 내 면역글로불린과 혈액 내 항산화 인자에 미치는 영향
한국가금학회지
2015 .06
Anti-Inflammatory Effect of Ethanol Extract of Mulberry Twig and Oxyresveratrol by inhibition of NO and IL-6 Production in LPS-Induced RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of Resveratrol-Related Neuroprotective Agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
고온환경 조건에서 액상 resveratrol의 급여가 육계의 장내 형태에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
뽕나무 상백피 추출물과 유래 물질의 콜레스테롤 조절, 염증, 혈소판응집 억제 효능
한국식품영양과학회지
2022 .07
Protective Effect of Resveratrol-Containing Grape Peel Extract against UVB-induced Skin Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Lipid-Lowering and Anti-Obesity Properties of Resveratrol-Enriched Peanut Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Resveratrol on Osteoclast Differentiation of RAW 264.7 Monocyte-Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Advanced resveratrol delivery: Comparative analysis of liposomal strategies for enhancing physicochemical properties and functional efficacy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Resveratrol-Enriched Peanut Sprouts Inhibits Adipocyte Differentiation in 3T3-L1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development and Validation of Analytical Method for Resveratrol and trans-Scirpusin A in Smilax sieboldii Extract as a Functional Ingredient
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
The Roles of MAPKs and NF-κB Signaling Pathways in the Anti-Inflammatory Activity and Differentiation of Tolerogenic Dendritic Cells Using Gamma-Irradiated Resveratrol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Resveratrol Improves Cognitive Function and Lowers Levels of APP, PS1, and TNF-Alpha in Brains of Diabetic Mice and Neuroblastoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Quercetin and Resveratrol on Zinc Chloride- and Sodium Metavanadate-Induced Passive Avoidance Memory Retention Deficits in Male Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .03
길랑-바레 증후군 동물모델에서 Resveratrol의 효능에 대한 연구
농업생명환경연구
2024 .03
Formation and Physicochemical Properties of Chitosan Oligosaccharide (CSO) /A2 β-casein Nano-Delivery Systems (NDS) to Carry Resveratrol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
낮은 수용성을 개선한 Resveratrol 포접 복합체 (CA-RVT)의 물리화학적 특성 및 기능적 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Protective Efficacy of Gamma-irradiated Resveratrol in Ulcerative Colitis via Differentiation of Tolerogenic Dendritic Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Loading mechanism of resveratrol in different multi-element oleogels systems and simulated digestion in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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