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Variation of Antioxidant Activity, Contents of Polyphenol and Flavonoid in Carrot Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Genotypic and Environmental Effects on the Vitamin Content in Commercial Red Peppers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2018 .03
Antioxidant compounds and activities of pedicel and sepals from twelve varieties of colored cherry tomatoes
한국식품과학회지
2020 .12
Comparison on Biochemical Contents of Dropped Flowers of Hot Peppers as Affected by Moderate and Extreme Climate-Change-Scenarios
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Red, Blue, and Far-red LED Inter-lighting on Fruit Quality of Greenhouse-grown Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Nelumbo Species and Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Antioxidant activity of Opuntia robusta and its total polyphenol and flavonoid contents
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
Antioxidant Contents and Antioxidant Activities of White and Colored Potatoes (Solanum tuberosum L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
The Role of Dietary Antioxidant Polyphenols in Human Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
혼합잡곡의 항산화 활성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
Refinement of Off-flavors and Increase of Total polyphenol Contents and Total Flavonoid Contents from Radish (Raphanus Sativus L.) Leaves and Stem by Extrusion processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
항산화 활성, 폴리페놀 함량 및 적색소 함량 분석을 통한 고기능성 적색 파프리카(Capsicum annuum L.) 유전자원 선발
한국육종학회지
2021 .01
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Maxillaria tenuifolia
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
다류의 유형별 항산화 성분함량 및 항산화 활성 연구
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Antioxidant Contents and Activities of Naked Oat According to Germination Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Pre-storage CO₂ Treatment as a Chilling Injury Reduction Mechanism in Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparison of Antioxidant Activities in Major Domestic Strawberry Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
베리류를 첨가한 ABC 건강주스의 항산화 활성 및 이화학적 품질 특성
한국식품영양학회지
2023 .02
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