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겨울철 고압나트륨등 보광 하에서 온실재배 파프리카의 줄기 유인 수가 생육, 과실 품질 및 생산량에 미치는 영향
생물환경조절학회지
2023 .01
Pre-storage CO₂ Treatment as a Chilling Injury Reduction Mechanism in Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Genotypic and Environmental Effects on the Vitamin Content in Commercial Red Peppers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison Study of Three Varieties of Red Peppers in Terms of Total Polyphenol, Total Flavonoid Contents, and Antioxidant Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Inter-lighting with Additional Far-red LEDs Increases Sweet Pepper Growth and Yield in Winter Season
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Enhancement of Photosynthesis and Productivity of Sweet Peppers by CO₂ Enrichment: Quantifying Canopy-level Contributing Factors Using 3D-plant Model and Ray-tracing Simulation
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Establishment of pre-harvest residue limit (PHRL) of sulfoxaflor on Sweet Peppers during cultivation
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Assessment of Growth, Dry Mass Partitioning, and Fruit Production of Greenhouse Sweet Pepper under Supplemental Far-red Dose to Red, Blue Interlighting
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Effect of Fresh Fruit and Vegetable (Tangerines, Cherry Tomatoes, Orange Sweet Peppers) and Freshly Squeezed Juice on Vitamin C Bioavailability
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Inter-lighting using Red + Blue LEDs with Far-red LED on Fruit Quality and Carotenoid Content of Red and Yellow Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Substituting Red Light for Green Light in Sunlight Increases Growth and Yield of Sweet Pepper Grown in a Greenhouse
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
대과, 고당도 블루베리 ‘Blue Sweet’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Evaluation of Canopy-level Photosynthesis and Water Use Efficiency of Sweet Peppers Hydroponically Grown under Supplemental Inter-lighting
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
암면큐브를 이용한 육묘에서 LED 광질에 따른 파프리카 묘의 생육 특성
생물환경조절학회지
2022 .01
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Comparison on Biochemical Contents of Dropped Flowers of Hot Peppers as Affected by Moderate and Extreme Climate-Change-Scenarios
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Reduction of Bacillus cereus Spores on Red Chili Peppers by Using Gaseous Chlorine Dioxide and Heat Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Explorative Researches on Greenhouse Environment Control and LED Lighting for Plant Cultivation
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Production of potato (Solanum tuberosum L.) seed tuber under artificial LED light irradiation in plant factory
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Seasonal Difference of Fruit Quality Attributes in Sweet Pepper Cultivars under Simulated Export System
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
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