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Investigating Antioxidant Activity and Stilbenes and Flavonoids in Korean Wild Grapes Used as Genetic Resources for Grape Breeding
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Physicochemical properties and antioxidant activities of yanggaeng added with different grape varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Antioxidant and Anti-allergic Effects of Bread Containing Grape-skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Biological activity of wine by-products by varieties of grapes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of Processed Grape Products for Older adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
포도 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and antimicrobial activities of muscadine grape extracts
Food Science and Preservation
2015 .02
Polyphenolic Contents and Antioxidant Activities of Underutilized Grape (Vitis vinifera L.) Pomace Extracts
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
Comparison of Antioxidant and Antidiabetic Activities of Jeju Crops Extracts according to Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내산 포도와 수입산 포도의 페놀계화합물 함량
한국식품과학회지
2020 .06
A study on consumer acceptance of grape cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
천년초의 성분특성과 항산화 활성
Food Science and Preservation
2016 .02
추출조건에 따른 블루베리 열수추출물의 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2015 .06
추출 방법과 조건에 따른 소나무 지엽 추출효율 변화
펄프·종이기술
2016 .02
Growth and Fruit Characteristics of New Grape Cultivars in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Evaluation of the Berry Physical Properties of Grape Genetic Resource to Improve Grape Transportability and Storability
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Protective Effects of Corn Silk, Perilla Leaf and Grape Stem Extract combination against UV-induced Skin Damage in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of the change in quality indices during distribution period by import season in three grape cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
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