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천년초 분말의 기능성분 분석과 물리적 특성 연구
Food Science and Preservation
2015 .12
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Analysis of Supplemental Lighting Effects on Light Interception, Photosynthesis, and Growth of 2- and 3-stem Trained Sweet Peppers using 3D Plant Model and Ray-tracing Simulation
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Antioxidant Activities of Grape Stem Extract by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparative analysis of antioxidant activity in flesh, skin, and fruit of passion fruit cultivated in Korea
한국식품과학회지
2025 .02
Genome-wide genetic variation and comparative transcriptome analyses of citrus mutant Jedae-unshiu and wild-type Citrus unshiu
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Exploration of the Antioxidant Chemical Constituents and Antioxidant Performance of Various Solvent Extracts of Eighteen Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
추출용매에 따른 비단풀 추출물의 항산화 및 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .04
손바닥선인장(백년초, 천년초) 열매의 외관 및 성분특성 연구
Food Science and Preservation
2016 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
약용열매 혼합 열수 추출물의 이화학적 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Analysis of physiological activity of tropical fruit extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Comparison of Phytochemicals and Antioxidant Activity in Blackberry (Rubus fruticosus L.) Fruits of Mutant Lines at the Different Harvest Time
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
Effects of 1-methylcyclopropene treatment on fruit quality and antioxidant activities of ruby-S apples during cold storage
Food Science and Preservation
2022 .07
천년초 물 추출물을 이용한 갓김치의 저온저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .12
지역 농산물의 조단백질과 아미노산 조성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Antioxidant activity and phenolic acid content of Gynostemma pentaphyllum leaves according to extraction conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Development of Mixed Fruit Snack Bar with Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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