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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Achyranthes japonica Nakai Water Extract Suppresses Binding of IgE Antibody to Cell Surface FcεRI
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Suppressive Effects of Vaccinium angustifolium Root Extract via Down-Regulation of Activation of Syk, Lyn, and NF-κB in FcεRI-Mediated Allergic Reactions
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Achyranthes japonica Nakai Water Extract Suppresses Binding of IgE Antibody to Cell Surface FcεRI
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
산란계에 편백나무 정유 살포가 닭진드기에 미치는 영향
한국가금학회지
2018 .09
Anti-allergic effects of Lonicera caerulea extract and Cyanidin-3-glucoside through modulation of FcεRI signaling in RBL-2H3 mast cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
뼈 연화 고등어(Scomber japonicus) 가공품의 식품성분 특성
한국수산과학회지
2018 .12
Effect Endurance Exercise Capacity and Antioxidant Activities of Water extract from Vaccinium spp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
온도에 따른 살갈퀴(Vicia angustifolia)의 발아특성
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2022 .10
숙성에 의한 흑밤의 영양성분 분석과 항산화 활성
한국식품영양학회지
2024 .02
Protective Effect of the Vaccinium corymbosum Water Extract on Oxidative Stress Induced in C2C12 Skeletal Muscle Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
국내산 하이부쉬 블루베리(Vaccinium corymbosum L.) 품종별 품질특성 및 저장성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
정금나무(Vaccinium oldhamii Miq.)의 다신초 유도 및 기외발근을 통한 식물체 재분화
Journal of Plant Biotechnology
2022 .03
Anti-Inflammatory Effects of Water Extract from the Vaccinium corymbosum in Cytokine-Stimulated Keratinocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Water Extract from Vaccinium corymbosum on Sarcopenia Induced by Dexamethasone in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Protective Effect of Vaccinium corymbosum Ethanol Extract on Oxidative Stress-Induced C2C12 Myoblast Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
효소 및 미생물 복합체를 사용한 인비트로 루왁 커피의 품질 특성
Food Science and Preservation
2023 .04
The Effects of Different Calcium Salts (Calcium Carbonate, Calcium Hydroxide, and Calcium Chloride) on the Softening of Onion Tissues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
산란초기 사육시설 형태에 따른 동물복지 산란계의 생산성, 계란품질 및 복지지표 차이에 관한 연구
한국가금학회지
2024 .12
Natural sleep aids as histamine receptor antagonists
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
SPAD: Potential Phenotyping Method for Characterization of Blueberry (Vaccinium spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
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