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Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Development of Next-Generation Probiotics and Its Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
우리나라 고등수산교육에 관한 사적 고찰
수산해양교육연구
2020 .10
Isolation and Characterization of Bacillus sp. Having Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Soybean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Fisheries Science, For the Next 100 Years With 100 Years of the Knowledge and Experience
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Isolation and Characterization of Novel Probiotic Strains of containing Rutin Biosynthetic Pathway Genes from Buckwheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
Probiotics: Past, present, and future perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Establishment of a Public Probiotics Bank and Case Studies for Supporting Industrialization: Development of a Obesity Improvement Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Women’s participation in fisheries management in small-scale fisheries in the Philippines
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Isolation and Characterization of Probiotic Bacillus subtilis 1-1 Possessing L-Asparaginase Activity from Soybean Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내외 프로바이오틱스 제품 개발 현황
식품과학과 산업
2019 .09
Investigation of Probiotics Content in Distribution Health Functional Foods and a Study on Changes in the Storage Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Probiotics: The Next Dietary Strategy against Brain Aging
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
우리나라 수산학교육의 역사와 미래방향
수산해양교육연구
2021 .10
동북아 수역의 신 어업질서 성립과 향후 과제
해양정책연구
2018 .12
수산부산물의 발생·처리 실태 및 산업화 방향
수산해양교육연구
2015 .04
Probiotics and skin health: Use of 3-strain probiotic blend in children and adolescents with atopic dermatitis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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