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Isolation and Characterization of Bacillus sp. Having Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Soybean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM146 Having Antimicrobial Activity from Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation of Bacillus subtilis SCM688 Having Antioxidant Activity and Analysis of Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of the probiotic characteristics of Bacillus species isolated from different fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characterization of Bacillus subtilis having potential probiotics activity Isolated from Cheonggukjang pastes and Its Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Cheonggukjang Sauce with Germinated Soybean Fermented Food Ingredients using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Bacillus subtilis SCGB 320 having Biogenic Amine Non-Producing and Potential Probiotic Activity Isolated from Deonjang, a Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
양송이 배지로부터 분리된 Bacillus subtilis NO12의 특성
한국버섯학회지
2017 .01
Characteristics of soybean sauce using Bacillus subtilis SY06 strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Bacillus subtilis SCGB634 containing Potential Probiotic Properties and Antimicrobial Activity against Foodborne Pathogenic Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
바실러스 프로바이오틱스를 이용한 발효대두의 제조 및 생리활성
한국식품영양과학회지
2020 .01
Cultural Characteristics and Biological Activities of Quinoa Fermented by Bacillus subtilis CBD2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of different Bacillus licheniformis and Bacillus subtilis ratios on nutrient digestibility, fecal microflora, and gas emissions of growing pigs
한국축산학회지
2022 .03
느타리버섯 수확후배지로부터 분리한 Bacillus subtilis CA105의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Isolation and characterization of candidate probiotics from fisheries products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Quality Analysis of Fermented Anchovy with Halotolerant Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Probiotics isolated from fermented foods that are effective in enhancing immunity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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