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Effect of floated upwelling system for single shell pacific oyster, Crassostrea gigas spat culture in western coastal pond, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Spat culture of the hard shelled mussel Mytilus coruscus in seawater pond
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Seedling of natural spats of Manila clam, Ruditapes philippinarum and their intermediate culturing using a pond culture system
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
굴양식업의 구조변화에 따른 재편 방향
수산해양교육연구
2022 .06
20대 소비자의 굴 소비성향 변화에 관한 연구 -표적집단면접(FGI)을 중심으로-
수산해양교육연구
2019 .08
Effects of water physico-chemical parameters on tilapia (Oreochromis niloticus) growth in earthen ponds in Teso North Sub-County, Busia County
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
Present status and prospects of scallops industry in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
초고압력을 이용한 굴 박신기계에 관한 연구
수산해양기술연구
2021 .11
바텀 애쉬와 준설 혼합토 적용 제체의 사면 안전율에 대한 토질 정수 민감도 분석
한국농공학회논문집
2015 .01
Comparison of soil nutrients, pH and electrical conductivity among fish ponds of different ages in Noakhali, Bangladesh
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Estimation of oyster food availability of the pacific oyster reared by rack culture method in the tidal-flat on Wando, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The aspect on influx of spats fish after construction of Ruditapes phillipinarum parent shellfish complex
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
레몬 추출물을 첨가한 기체 치환 포장(Modified Atmosphere Packaging) 생굴(Crassostrea gigas)의 품질 특성
한국수산과학회지
2024 .12
이앙시기 및 담수심 변화에 따른 논벼 수요량 변화 분석
한국농공학회논문집
2021 .01
시판 굴소스, 굴 자숙농축액 및 굴 발효물의 이화학적 품질평가
수산해양교육연구
2017 .08
Development of Automatic Assembly Machine for hanging in Oyster farms
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
조미 자숙굴(Crassostrea gigas) 통조림 및 조미 구운굴(Crassostrea gigas) 통조림의 제조 및 품질특성
한국수산과학회지
2018 .10
이상 고수온에 반응하는 이매패류 참굴(Crassostrea gigas)의 패각운동을 활용한 생물모니터링시스템 연구
해양환경안전학회지
2017 .01
국내 개체굴 양식산업 발전 방향
수산해양교육연구
2018 .06
Characteristics of Snack make from rice and dried oyster and Its quality stability during storage
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
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