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수산식품가공소재로서 시판 적색육 어류[고등어(Scomber japonicus), 삼치(Scomberomorus niphonius), 청어(Clupea pallasii)]의 화학적 위생특성
한국수산과학회지
2017 .04
Fish species recognition of chub mackerel and jack mackerel using deep learning-based YOLOv4
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Physicochemical indicators of analysis of mackerel during storage at low temperatures
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
직화구이와 급랭가공법을 이용한 고등어 제품의 성분 분석 및 관능적 특성 검토
한국식품영양과학회지
2016 .03
Correlation between water temperature and catch at a set net in Yeosu Bay, Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .01
Sanitary Characterization of Commercial Fish Jerky
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Microbiological sanitary assessment of mackerel (Scomber japonicus) at a fishery products auction market
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Characterization of an antioxidant peptide from Spanish mackerel (Scomberomorus niphonius) skin protein hydrolysates
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Species identification of chub mackerel schools by using multi-frequency
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Softening of mackerel (Scomber japonicus) by enzymatic pre-treatment to prepare texture-modified food for the elderly
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Development of mackerel automatic sorting technology in accordance with the correlation of color and physicochemical indicators
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Analysis of crude fat and protein content of mackerel according to the catching season and size
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Assessment of Quality Changes in Mackerel during Refrigerated Storage for Development of a Freshness Indicator
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The effect of baking and frying on the nutritional composition of mackerel
Food Science and Preservation
2018 .07
자연산 어류와 양식산 어류 간의 가격 경합성 분석
수산해양교육연구
2015 .12
Microbial, physicochemical, and sensory characteristics of vacuum-fried mackerel (Scomber japonicus) meat
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Anti-inflammatory Effect of Lipid from Scomber japonicus (mackerel) Eggs LPS-induced RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
전갱이의 음향임피던스 측정
어업기술연구소보고
2016 .02
수산식품산업의 산업조직론적 분석 : 경상북도 주요 수산가공업을 중심으로
수산해양교육연구
2018 .10
수산물의 비타민 B12 분석을 위한 Pepsin-Assisted Extraction 및 Immunoaffinity-HPLC/DAD 분석법의 유효성 검증
한국식품영양과학회지
2018 .02
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