지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Development of freshness indicator for quality of packaged pork products during refrigerated storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical indicators of analysis of mackerel during storage at low temperatures
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Effect of Internal Temperature Distribution of Open Refrigerated Display Cabinet on Egg Freshness and Shelf-Life
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of Quality Characteristics of Kimchi under Blue LED Irradiation during Refrigerated Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
냉장 저장 중 고등어(Scomber japonicus)의 선도 지표 개발을 위한 품질 특성 평가
한국수산과학회지
2016 .12
Softening of mackerel (Scomber japonicus) by enzymatic pre-treatment to prepare texture-modified food for the elderly
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Development of mackerel automatic sorting technology in accordance with the correlation of color and physicochemical indicators
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
황화수소 및 상대습도 발색 신선도 지시계의 작동 원리 및 식품 신선도 지시능력 평가
산업식품공학
2024 .08
Fish species recognition of chub mackerel and jack mackerel using deep learning-based YOLOv4
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Development of freshness indicator for volatile basic nitrogen (VBN) content to evaluate the quality of seasoned meat products during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
A Study on the Freshness Prediction Model of White Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of thawing technology for freshness maintenance
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
저온저장기간에 따른 고등어(Scomber japonicus)의 이화학적 지표 변화
한국수산과학회지
2016 .12
Effect of MA Packaging by Different Storage Temperature on Freshness of Leaf Lettuces
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
직화구이와 급랭가공법을 이용한 고등어 제품의 성분 분석 및 관능적 특성 검토
한국식품영양과학회지
2016 .03
Effect of Blue LED Irradiation on Quality Characteristics of Mukeunji, Long-Term Fermented Kimchi during Refrigerated Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Extraction Temperature on the Oxidative Stability of Unrefined Horse Oil during Refrigerated Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Chemical Sanitary Characterization of Commercial Dark-fleshed Fished (Mackerel, Spanish Japanese Mackerel, Pacific Herring) as a Raw Material for Producing Seafood Products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Species identification of chub mackerel schools by using multi-frequency
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
0