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PURIFICATION AND IDENTIFICATION OF NOVEL ANGIOTENSIN-I CONVERTING ENZYME INHIBITORY PEPTIDES FROM MARINE MICROALGAE Nannochloropsis oculata PROTEIN HYDROLYSATE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Toxical changes of new antifouling agent according to physical changes of seawater
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
서해안 군내간척지 담수호 및 농경지 염류의 시공간적 분포 특성 분석
한국농공학회논문집
2023 .01
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Sterol rich fraction of cultured marine microalga Nannochloropsis oculata as anti-inflammatory and anti-cancer agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Synthesis of Structured Lipid with Microalgae Oil and Capric Acid via a Novel Two-Step Enzyme Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimization of 4-α-Glucanotransferase-Starch Complex Formation and its Application to Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
조피볼락(Sebastes schlegeli)의 장거리 수송을 위한 적정 수온 및 염분 조건 탐색
한국수산과학회지
2017 .02
Industrial Application of Microalgae to Functional and Nutrition Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Nannochloropsis concentration in prepared feeds on growth and survival rate of the sea cucumber Apostichopus japonicus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Effect of Compound K on the Accumulation of Lipids in 3T3-L1 Cells and HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Managing Soil Organic Matter and Salinity by Crop Cultivation in Saemangeum Reclaimed Tidal Land
한국토양비료학회지
2018 .02
Analysis of Pigments (Carotenoids & Chlorophyll) and Vitamins in Nannochloropsis using HPLC (PDA) and LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
첨가된 무기 입자의 특성에 따른 전분 필름의 형상
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Effect of glutinous rice paste on the starch structure and starch-based metabolites during kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Digestibility of retrograded starches with A- and B-type crystalline structures
Applied Biological Chemistry
2015 .01
스프레이 도포법이 도침가공 전통한지 특성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Quality Characteristics of Instant Starch Gel Food Using by Pre-gelatinized Starch Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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