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Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Digestibility of retrograded starches with A- and B-type crystalline structures
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Effects of Potato and Quinoa Starch Blends on the Physicochemical Properties of Filled Hydrogels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of 4-α-Glucanotransferase-Starch Complex Formation and its Application to Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Mild Heating and Ultra-Sonication for High-Amylose Maize Starch to Reduce Its Gelatinized Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
녹말 나노 입자의 연구 현황
식품과학과 산업
2019 .12
첨가된 무기 입자의 특성에 따른 전분 필름의 형상
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
스프레이 도포법이 도침가공 전통한지 특성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Effect of glutinous rice paste on the starch structure and starch-based metabolites during kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Chemico-Physical Properties of Starch from Several Agricultural Sources
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
Impact of the Sequence of Semi-dry Heating Reaction and Extrusion on Reactivity, Resistant Starch Content, and Physical Property of Starch Citrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Rheological and 3D printing properties of Chlorella powder-starch based gel as dyspghagia food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
옴가열이 전분의 Pasting 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
CMC/Starch를 이용한 친환경 고흡습성 소재 개발: CMC/Starch 배합비가 팽윤에 미치는 영향 탐색
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
Quality Assessment of Cooked Rice Based on Phase Transitions, Starch Molecular Structures, Morphological, and Textural Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Rheological Properties of Starch Latex Dispersions and Starch Latex-Containing Coating Colors
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
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