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떫은 감 ‘Daebong’, ‘Cheongdo-Bansi’의 외생에틸렌 처리 시 MAP 필름 종류별 탈삽에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
1-MCP Treatment through Long-term Storage Optimal after Ripening Period Research of Astringent Persimmon ‘Miryang-bansi’
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
청도반시(Diospyros kaki Thunb. cv. Cheongdo-Bansi) 탈삽 껍질 추출물의 산화스트레스로부터 PC-12 신경세포 보호 효과
한국식품과학회지
2017 .10
Integrated analysis of the transcriptome and metabolome in young and mature leaves of Yunnanopilia longistaminea
Plant Biotechnology Reports
2022 .10
Effects of ethylene treatment on postharvest quality in kiwi fruit
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .09
Free Radical Scavenging and Anti-obesity Activities of Bansi (Diospyroskaki), Chenogdo flat persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Ethylene Biosynthesis, Signaling, and Regulation in Roses
화훼연구
2021 .01
저장 시기별 CO₂탈삽 처리가 ‘상주둥시’ 감의 저온저장중 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Transcriptome Analysis of ‘Haegeum’ Gold Kiwifruit Following Ethylene Treatment to Improve Postharvest Ripening Quality
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Quality assessment of ‘Fuyu’ persimmon treated by a combination of γ-irradiation and 1-methylcyclopropene
Food Science and Preservation
2018 .07
몇 가지 탈삽 처리가 ‘상주둥시’ 탈삽감의 저온저장중 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Transcriptome Analysis of Two Comparative Lettuce Varieties in Response to High Temperature Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Tablet형 에틸렌을 이용한 떫은감 탈삽 시 온도 및 기간에 따른 과실품질 및 에틸렌 반응 유전자 발현 변화
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Taiwanese consumers’ preference for dried persimmons related to the Korean wave
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Ethylene Related Gene Expression in Ripening Nectarine ‘Kum Hong’ Fruits Treated with 1-Methylcyclopropene and Aminoethoxyvinylglycine
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Clarification Effect of Persimmon Vinegar by Enzyme Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
떫은감의 재배지역과 품종에 따른 영양성분 특성
한국식품영양과학회지
2015 .03
감 신품종 육성을 위한 경북지역 시범포 조성 및 운영
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Understanding the immune mechanism of abalone during Poly(I:C) treatment based on transcriptome analysis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
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