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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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Effect of pre drying on quality for storage of korean sweet persimmons
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
이산화황(SO<sub>2</sub>) 패드가 상온저장 중 곶감 및 감말랭이의 품질에 미치는 영향
한국산림과학회지
2018 .01
Quality Properties of Sliced-Dried Sweet Persimmon as Affected by Pretreatment and Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality assessment of ‘Fuyu’ persimmon treated by a combination of γ-irradiation and 1-methylcyclopropene
Food Science and Preservation
2018 .07
Optimization of Spray Drying Conditions of Soft Persimmon Beverage Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Influence of green extraction technology on antioxidant properties of persimmon by-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
떫은감 주요 재배종 별 감말랭이의 품질특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
포장방법과 저장온도가 곶감의 물류품질 향상에 미치는 영향
농업생명환경연구
2019 .01
대만의 감 산업과 재배 현황
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
감 신품종 육성을 위한 경북지역 시범포 조성 및 운영
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
자연건조 곶감용 유황 대체제 선발
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Freezing Tolerance of Three Persimmon Cultivars under Field Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
중국 상하이시 소비자의 주요 단기임산물 선호도 분석
산림경제연구
2019 .01
Antioxidant Activities of Coffee Prepared with Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activity of Persimmon Leaf Extracts Collected from April to September
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality change of sweet persimmons over the room temperature distribution period after long term cold storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of Drying Temperature in Amarone Persimmon Wine Production: A Comparative Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Clarification Effect of Persimmon Vinegar by Enzyme Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant Properties of Yakbap Added Onion Peel and Dried Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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