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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Big Data Strategy of the Food Industry in Response to the Fourth Industrial Revolution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A study on the development of food specialized smart sensors using the fourth industrial revolution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
4차산업혁명과 식품산업의 미래
식품과학과 산업
2017 .06
Food Technology and Future Task in the 4th Industrial Revolution Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Investigation of Purchasing Behavior of Lactic Acid Bacteria Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Innovation of Agri-Food Industry by 4th Industrial Revolution Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Smart food production system for safe and healthy foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
식품자원의 가공적성 연구 결과 DB 구축 및 웹사이트 운영 연구
식품과학과 산업
2016 .06
3D 프린팅 기술과 미래식품산업의 응용
식품과학과 산업
2016 .12
고령친화식품의 정책 및 산업기술 동향
식품과학과 산업
2020 .12
Development of Functional Food Materials through Combining Chemical Screening and Targeted Food Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Study on the simulation application in food processing and storage facilities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
4차 산업혁명 시대 식품공장의 지능형 자동화를 위한 전략
식품산업과 영양
2018 .12
Application and Acceptability of Microbiomes in the Production Process of Nigerian Indigenous Foods: Drive towards Responsible Production and Consumption
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .06
Emerging Trends and Innovations in the Global Food Sector - the Next 10 Years?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
푸드테크에서의 식육 단백질 대체식품 활용방안 및 미래 전망
식품과학과 산업
2023 .09
Use of gases for sustainable food processing and preservation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
식품업계의 4차 산업 동향 및 식품영양학과의 교육 사례
식품산업과 영양
2019 .06
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
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