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Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Development of Novel Ingredients for Metabolic Syndrome Management and Microbial Modulations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Requirements of Ingredient for Menopause : Guideline for Development of Safe Ingredient
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Identification of Food-Derived Small Molecules for the Prevention and Treatment of Type 2 Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Functional ingredients research trends by country
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Associations between diabetes self-management and microvascular complications in patients with type 2 diabetes
Epidemiology and Health
2016 .01
Cases of Preclinical Research for Health Functional Ingredients Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Theory-Based Tailored Nutrition Intervention and Evaluation Using Technology Convergence : Child Obesity Prevention and Management Program
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
An early diagnosis and prevention guide for metabolic diseases tailored to Koreans for a healthy lifestyle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Laboratory Work for Health Functional Ingredients Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Pre-clinical research strategy for developing functional ingredient for joint health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
성별에 따른 대학생들의 친환경 식재료를 활용한 간편 가정식 구매의향 및 중요도-만족도 분석
한국식품영양과학회지
2015 .12
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Trends and the Nutritional Ingredients of Medical Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Insect Proteins as Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Functional Food Ingredient for Immune-Enhancing Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Green ingredients: Transforming B2B with sustainable solutions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Global trends in safety evaluation of functional food ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Functional Ingredients from Horticultural Crops and Strategies for Their Industrialization
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
한국 성인 2형 당뇨병 환자를 위한 당뇨 중재 프로그램 효과에 대한 메타 분석
한국식품영양학회지
2022 .06
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