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Care food-Market demand, trend and outlook in the U.S. (diabetes care foods)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Role of Estrogen and Androgen in Diabetes Prevention : Implications for Food Science
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Commercialization-Focused Research for Ingredient Development Tailored for the Prevention of Type 2 Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Associations between diabetes self-management and microvascular complications in patients with type 2 diabetes
Epidemiology and Health
2016 .01
Food Bioactive Compounds, Diabetes and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Identification of Metabolites Profiles and Development of Health Functional Food Materials from Food Crop
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Identification of Metabolites Profiles and Development of Health Functional Food Materials from Food Crop
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Identification of food compounds with therapeutic potential against arthritis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
한국 성인 2형 당뇨병 환자를 위한 당뇨 중재 프로그램 효과에 대한 메타 분석
한국식품영양학회지
2022 .06
Dietary Therapy and Its Related Issues for Management of Type 2 Diabetes in Japan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
푸드테크에서의 식육 단백질 대체식품 활용방안 및 미래 전망
식품과학과 산업
2023 .09
Monitoring of food colorants in foods using improved method of thin-layer chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Cellular Targets of Bioactive Chitosan Oligosaccharide for Diabetes Prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
충남 초․중학생의 무상급식에 대한 인식 및 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
충남 학부모의 무상학교급식 만족도와 이에 영향을 미치는 요인에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .04
Comparisons of food craving, hedonic hunger, and food addiction status based on degree of diet restraint, and diabetes diagnosed patients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Emerging food production and processing for more sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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