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A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Determination of rapid quality index of Non-Salt Fermentation of Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Anti-osteoporotic effect of Lactobacillus fermented milk products and its potential mechanisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of changes in functional characteristics of fermented soybean with different microbial strains
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
Development of probiotic starter for soybean fermentation with flavor improving capacity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Time Course Effects of Fermentation on Fatty Acid and Volatile Compound Profiles of Cheonggukjang, Using New Soybean Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-osteoporotic effect of marine algae extracts in MG-63 osteoblast-like cells and RAW264.7 macrophage cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Nitrogen Fertilization and Nitrogen Utilization Efficiency in Soybeans
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Photoprotective Effects of Soybean Extract against UV-Induced Damage in Human Fibroblast and Hairless Mouse Model
한국동물생명공학회지
2019 .01
An Analysis on Changing Factors of World Soybean Markets
한국국제농업개발학회지
2017 .01
Anti-Osteoporotic Effects of a Herbal Formula (Osteo-F) on Ovariectomized-Induced Osteoporosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Bacillus amyloliquefaciens로 제조한 콩 발효물의 발효시간에 따른 품질 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
Assessment of the effect on soil microbial communities of genetically modified soybean and a hybrid from crossing with wild soybean
Plant Biotechnology Reports
2021 .12
Effects of Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis Fermentation on the Metabolic Composition of Soybean Residues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Genome editing provides a valuable biological toolkit for soybean improvement
Plant Biotechnology Reports
2022 .08
Current Status and Future Prospects of Soybean Production in Kazakhstan
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
홍국발효 대두의 항산화 및 항당뇨 활성
한국식품영양학회지
2021 .01
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