지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Determination of Artificial Sweetener Content in Commonly Consumed Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Recent issues and management status on artificial sweeteners
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
저칼로리 저감미도 대체감미료 시장 및 동향
식품과학과 산업
2016 .09
고감미도 감미료(High Intensity Sweeteners)를 이용한 당류저감화
식품과학과 산업
2016 .09
Caffeine content in foods containing caffeine ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A Study on the Content of Aspartame in Beverages and Makgeolli Using Artificial Sweeteners
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Consumer trends and implications for alternative sweeteners
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Recent development and market status of alternative sweeteners
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
설탕 대체재 연구 동향
식품과학과 산업
2016 .09
전북 일부지역 대학생의 커피섭취 실태 및 인식
한국식품영양학회지
2019 .01
Analysis of quality characteristics of paprika low-sugar beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Artificial Sweeteners of Salted Seafood circulated in Chungnam area
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
A Study on the Cost-Effective Evaluation of the Sugar Reduction Policy : Socioeconomic Burden of Sugar-Sweetened Beverages Consumption in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
Non-nutritive sweeteners 분석을 위한 최근 분석기술 동향
식품과학과 산업
2022 .03
Health Star Rating of Nonalcoholic, Packaged, and Ready-to-Drink Beverages in Türkiye: A Decision Tree Model Study
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Assessment of The Level of Caffeine in Some Tea Leaves Marketed in Dutse: Jigawa State
식품보건융합연구
2019 .01
녹차음료에서의 카테킨 및 카페인 함량 조사
한국식품영양학회지
2018 .01
음료에 대한 소비 트렌드 변화와 당 섭취
식품산업과 영양
2018 .12
Effect of caffeine on the antibacterial activity of Lactobacillus casei : caffeine and antibacterial activity of L. casei
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
0