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Comparative Analysis of Fresh Deodeok Characteristics according to Quality Grades
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Effects of steaming and drying processing on Korean rice wine (Makgeolli) with deodeok (Codonopsis lanceolate)
한국식품과학회지
2021 .02
Contents of vitamin B₁ and B₃ in seasoned Deodeok collected from major provinces in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
증숙된 더덕 추출물의 피부기능 개선 효과
한국식품영양학회지
2020 .01
Comparison on vitamin B₂ Contents in seasoned Deodeok according to major provinces in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
새싹 더덕의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
Optimization for Extraction Conditions of Broccoli Sprouts by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-Obesity Effect of Deodeok Vinegar on High Fat Diet Fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Air-Drying Temperatures on Physicochemical Characteristics of Deodeok (Codonopsis lanceolata)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of Extraction Conditions of Flammulina velutipes by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimization of Extraction Conditions for Functional Ingredients from Schisandra chinensis fruit Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quantitative Analysis of Lancemaside A from Korean Deodeok (Codonopsis lanceolata)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Luteolin in Deodeok (Codonopsis lanceolata) Young Leaf for Food Processing Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization of Extraction of Xanthohumol from Hops by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Validation of Analytical Method for Lancemaside A in Deodeok (Codonopsis lanceolata)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization of Anthocyanin Extraction using Organic Acid from Black Rice Bran by using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Various Biological Activities of Extracts from Deodeok (Codonopsis lanceolata Trautv.) Buds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
더덕(Codonopsis lanceolata Trautv.)순 추출물의 다양한 생리활성
한국식품영양과학회지
2021 .01
Quality Characteristics during Storage of Deodeok (Codonopsis lanceolata Trautv.) Buds Washed by Different Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization of Extraction Conditions for Antioxidant Components Containing Curcuma longa (Turmeric) Leaves using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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