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Optimization of Deodeok Extraction Condition Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of steaming and drying processing on Korean rice wine (Makgeolli) with deodeok (Codonopsis lanceolate)
한국식품과학회지
2021 .02
Comparison on vitamin B₂ Contents in seasoned Deodeok according to major provinces in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Contents of vitamin B₁ and B₃ in seasoned Deodeok collected from major provinces in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
새싹 더덕의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
증숙된 더덕 추출물의 피부기능 개선 효과
한국식품영양학회지
2020 .01
Effect of Air-Drying Temperatures on Physicochemical Characteristics of Deodeok (Codonopsis lanceolata)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-Obesity Effect of Deodeok Vinegar on High Fat Diet Fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics during Storage of Deodeok (Codonopsis lanceolata Trautv.) Buds Washed by Different Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quantitative Analysis of Lancemaside A from Korean Deodeok (Codonopsis lanceolata)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Luteolin in Deodeok (Codonopsis lanceolata) Young Leaf for Food Processing Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Quality Characteristics of Gochujang Added with Fermented Deodeok (Codonopsis lanceolata) Root Powder by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Validation of Analytical Method for Lancemaside A in Deodeok (Codonopsis lanceolata)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Various Biological Activities of Extracts from Deodeok (Codonopsis lanceolata Trautv.) Buds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
더덕(Codonopsis lanceolata Trautv.)순 추출물의 다양한 생리활성
한국식품영양과학회지
2021 .01
Chemical Composition and Antioxidant Properties in Deodeok ( Codonopsis lanceolata Trautv.) Roots and Buds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Growth and Antioxidant Compounds in Deodeok (Codonopsis lanceolata) in Response to Mulching Materials
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
신선편의 과일·채소의 소비자 구매행동 및 기대하는 맛 수준 연구
산업식품공학
2023 .02
Quality characteristics of fresh cut apples during storage according to processing steps and browning inhibitor treatment
Food Science and Preservation
2023 .06
Profiling of Fragrance Components in Deodeok (Codonopsis lanceolata) Young Leaves
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
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