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Studies on the Development of Functional Detox-Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Detox juice modulates detoxification enzymes and inflammatory cytokines under co-culture of multiple cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Genome-wide genetic variation and comparative transcriptome analyses of citrus mutant Jedae-unshiu and wild-type Citrus unshiu
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization of Extraction Conditions for Functional Ingredients from Schisandra chinensis fruit Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The comparison of different scales of enzyme assisted extraction of mulberry fruit
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Sustainable water extraction of anthocyanins in aronia (Aronia melanocarpa L.) using conventional and ultrasonic-assisted method
한국식품과학회지
2021 .10
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
추출 방법과 조건에 따른 소나무 지엽 추출효율 변화
펄프·종이기술
2016 .02
Characteristics of Fruit Setting, Growth and Fruit on Jujube by Different Depth and Frequency of Root Cutting
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effects of Ethanol Addition on the Efficiency of Subcritical Water Extraction of Proteins and Amino Acids from Porcine Placenta
한국축산식품학회지
2015 .01
단감 ‘부유’ 동상해 피해 과실의 생리·조직학적 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
C3R Component Extraction Optimization of Process in the Buan Mulberry Fruit and Establishment of C3R Method Validation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
실내 수조에서 수온 변화에 따른 넙치의 심박수와 체온 및 행동 패턴 분석
어업기술연구소보고
2021 .02
노니 부정근으로부터 유효성분의 최적 추출조건
한국식품과학회지
2016 .04
Effects of Mechanical Flower Thinning on Fruit Set and Fruit Quality of ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
CHEMICAL COMPOSITIONS AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF PROTEIN CONCENTRATES FROM FISH ROE RESIDUES AFTER WATER EXTRACTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effects of Mechanical Flower Thinning on Fruit Set and Fruit Quality of ‘Hongro’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
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