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Studies on the Development of Functional Detox-Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Functional Characteristics of Fruit-Detox Water Affected by Different Extraction Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
Effect of Mixed Fruit and Vegetable Juice on Alcohol Hangovers in Healthy Adults
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Effects of Rutin on Modulating Inflammatory Responses in Canine Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Detoxification Effect, Enzymatic Hydrolysis Characteristics and Antioxidant Activities of Boiled Soup Extracted from Samgyetang Materials as Affected by Different Types of Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Immunomodulatory effects of six Acetobacter pasteurianus strains in RAW-Blue macrophage
Food Science and Preservation
2023 .02
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Commercially Available Pear Juices and Farm-processed Pear Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
콩즙 처리에 따른 한지의 물성 및 표면 특성 연구
펄프·종이기술
2021 .08
Hepatoprotective Effect of Fresh Grape Juice Prepared by a Low-Speed Masticating Juicer in db/db Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
Inhibitory Effects of Juice Containing Vinegar on Adipocyte Differentiation in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparative Study on Qualities of Fresh Paprika Juices Prepared by Household High-Speed Blender and Low-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
저속 압착 방식의 착즙기와 고속 파쇄 방식의 블랜더를 사용한 주스의 품질 변화에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .06
Protective Effects of Sweet Orange, Unshiu Mikan, and Mini Tomato Juice Powders on t-BHP-Induced Oxidative Stress in HepG2 Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
Anti-inflammatory Effects of Extracts from Apostichopus japonicus through inhibition of TNF-α/INF-γ-induced Inflammatory cytokine in HaCaT cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
유동 초고압 공정을 이용한 딸기 주스의 미생물 안정성 향상 및 품질보존
한국식품과학회지
2015 .08
Lactobacillus plantarum MKHA15와 Leuconostoc mesenteroides MKSR을 첨가한 발효 채소 주스의 특성
대한영양사협회 학술지
2019 .01
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