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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Molecular analysis of?soyasaponin biosynthetic genes in?two soybean (Glycine max L. Merr.) cultivars
Plant Biotechnology Reports
2021 .01
Soyasaponin의 RBL-2H3 세포에서 탈과립화 억제 효과
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
발아와 고압처리가 검정콩 사포닌 추출물의암세포주 증식억제에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
Analysis of soyasaponin content and biosynthesis-related gene expression in young pea (Pisum sativum L.) sprouts
Journal of Plant Biotechnology
2023 .06
콩 이소플라본 및 사포닌 성분의 알파-글루코시데이즈 억제 활성 및 열처리에 따른 성분 변이
한국식품영양과학회지
2019 .09
Biofunctional Soyasaponin Ab in Germ of Korean Soybean (Glycine max (L.) Merr.) Cultivars Enhances Bone Morphogenic Protein-2-Dependent Osteogenic Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
콩배아의 Lactobacillus plantarum 발효에 의한 이소플라본과 소야사포닌 변화
산업식품공학
2019 .01
Antioxidant Activity of Water Extract from Black Raspberry on C2C12 Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant activity of Opuntia robusta and its total polyphenol and flavonoid contents
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
Antioxidant Activities of Functional Beverage Concentrates Containing Herbal Medicine Extracts
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
왕벚나무 껍질의 에탄올 추출물과 용매 분획물의 항산화활성 비교
한국식품과학회지
2020 .08
Optimization and production of protein hydrolysate containing antioxidant activity from tuna cooking juice concentrate by response surface methodology
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .06
형광등과 발광다이오드 광원이 ‘곰보배추’의 생육, 엽형 및 항산화능에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2017 .07
Antioxidant and skin health-enhancing activities of wild indigo(Baptisia tinctoria) root extracts
Food Science and Preservation
2022 .06
모시풀잎 에탄올 추출물의 in vitro 항산화 활성
산업식품공학
2015 .01
식물성 유지 및 수중유적형 유화계에서 육두구 종자 에탄올 추출물의 항산화활성 평가
Food Science and Preservation
2023 .04
비타민나무 잎 분말 첨가 호밀쿠키의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2021 .05
곤드레, 삼채, 아로니아 주정 추출물의 항산화 및 세포 보호 효과
한국식품영양학회지
2024 .08
약용열매 혼합 열수 추출물의 이화학적 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Comparative analysis of antioxidant activity in flesh, skin, and fruit of passion fruit cultivated in Korea
한국식품과학회지
2025 .02
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