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Screening of the Antioxidant Activity from Medicinal Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Exploration of the Antioxidant Chemical Constituents and Antioxidant Performance of Various Solvent Extracts of Eighteen Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects on Antioxidant Activity and Immune Function of Mixture Medicinal Herb Water Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Comparative analysis of antioxidant activity in flesh, skin, and fruit of passion fruit cultivated in Korea
한국식품과학회지
2025 .02
Antioxidant and Antidiabetic Activity of Extracts from Medicinal Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit by Cultivated Altitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Fermented Berry Fruits (Blueberry and Rubus coreanus Miquel) by Acetic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant and skin health-enhancing activities of wild indigo(Baptisia tinctoria) root extracts
Food Science and Preservation
2022 .06
베리류를 첨가한 ABC 건강주스의 항산화 활성 및 이화학적 품질 특성
한국식품영양학회지
2023 .02
Analysis of Antioxidant Compounds from Major Medicinal Plants
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
복분자 에탄올 추출물 및 분획물의 항산화 효과
Journal of Plant Biotechnology
2021 .12
Antioxidant activity of Opuntia robusta and its total polyphenol and flavonoid contents
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
한방천연물 및 약용버섯을 첨가한 조미간장소스의 항산화 및 항균활성
한국식품영양학회지
2023 .02
모시풀잎 에탄올 추출물의 in vitro 항산화 활성
산업식품공학
2015 .01
Antioxidant Activity of Cornus kousa Fruit Extracts according to Ethanol Concentration
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
추출 용매에 따른 브로콜리와 양배추 추출물의 항산화 활성
산업식품공학
2024 .05
Antioxidant Contents and Antioxidant Activities of White and Colored Potatoes (Solanum tuberosum L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
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