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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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단삼 첨가에 따른 느타리버섯의 생육 특성 및 수량성
한국버섯학회지
2015 .01
Salvia miltiorrhiza Root Extract Ameliorates Inflammation in the Interaction between Adipocytes and Macrophages and Suppresses Obesity in High-Fat Diet-Induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comprehensive Quality Control by Chemical Profiling in Salvia miltiorrhiza
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
전통 식초의 종류와 제조방법에 관한 문헌 연구
식품과학과 산업
2016 .12
Marker compounds contents of Salvia miltiorrhiza Radix depending on the cultivation regions
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
단삼 유전체 염기서열을 이용한 Genomic Simple Sequence Repeats Marker 개발 및 품종 구분
한국약용작물학회지
2023 .10
단삼 신품종 ‘다산’의 재배 및 품질특성
한국약용작물학회지
2023 .12
Growth Evaluation of Salvia miltiorrhiza Bunge in the Northern Gangwon Area by Transplanting Time
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
A Comparison of Antioxidant Activities from Salvia miltiorrhiza BUNGE Ethanol Extracts depending on Roasting Process
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
인공광원별 단삼의 생육특성 및 기능성 평가
한국약용작물학회지
2020 .06
Effects of Growth Characteristics and Functional Compounds in Salvia miltiorrhiza Bunge Using Artificial Light Sources
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
Bioactivity Evaluation of the New Cultivar Salvia miltiorrhiza ‘Hongdan’
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
발효식초의 국내외 시장동향 및 연구현황
식품산업과 영양
2020 .12
Validation and Stability Study Using Internal Standard of Mixture of Agrimonia pilosa Ledeb. and Salvia miltiorrhiza Bunge. Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects on Lipid Improvement of Black Garlic Vinegar for Rats Fed High Fat-Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidative and Anti-inflammatory Effects of Salvia miltiorrhiza and Ganoderma lucidum Extracts Mixtures according to Roasting Conditions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
광주기 조절을 통한 단삼의 생장, 외적품질, 생리적 특성 개선
한국약용작물학회지
2024 .06
식초의 농도가 초밥의 식품안전성 및 품질에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
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