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음향 실험 및 모델 기법을 이용한 도루묵 (Arctoscopus japonicus)의 음향산란반사강도 특성
수산해양기술연구
2015 .01
Effect on Sandfish (Arctoscopus japonicus) biomass by creating marine forests
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Isolation of antioxidant peptide from sandfish (Arctoscopus japonicus) roe hydrolysate
Food Science and Preservation
2017 .07
Tilt angle distribution and theoretical target strength of the sandfish Arctoscopus japonicus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Shrimp (Pandalopsis dispar) waste hydrolysate as a source of novel β–secretase inhibitors
Fisheries and Aquatic Sciences
2016 .01
Manufacture of Fish Ball using Arctoscopus japonicus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Quality Characterization of Commercial fish sauce and Quality Improvement and Process Control Standardization of Sailfin Sandfish Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
도루묵 가수분해물 유래 항염증 펩타이드 제조를 위한 효소 가수분해 최적 조건
한국식품과학회지
2018 .04
도루묵의 체내 변화에 따른 음향산란특성
수산해양기술연구
2016 .01
Immune-enhancement effects of Arctoscopus japonicus egg lipids in RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of β-secretase inhibitory peptide from fish skins in neuroblast cell
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Effect of β-secretase inhibitory peptide from fish skins in neuroblast cell
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Effect of β-Secretase Inhibitory Peptide from Fish Skins in Neuroblast Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-inflammatory activities of lipid extracted from Arctoscopus japonicus eggs in LPS-stimulated RAW264.7 cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Purification of β−secretase Inhibitory Peptides from Sea Cucumber (Holothuria spinifera) Enzymatic Hydrolysates
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Immune-enhancement effects of lipid extracted from Arctoscopus japonicus eggs in immune-suppressed mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physiochemical Characteristics and Antioxidant Activity of Rapidly Processed Salt-Fermented Sandfish Arctoscopus japoncus Sauce with Thermophilic bacillus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
도루묵 (Arctoscopus japonicus)의 유영행동 특성에 관한 가시화 연구
어업기술연구소보고
2016 .02
Characterization of antioxidative peptide purified from black eelpout (Lycodes diapterus) hydrolysate
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
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