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[P1-17] Effect of Storage on Total Glucosinolate Levels of Korean Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
십자화과 채소의 가공 및 저장 중 Glucosinolate의 분석과 그 함량변화
한국식품영양과학회지
1992 .03
Changes in Isothiocyanate Levels in Korean Chinese Cabbage Leaves during Kimchi Storage
Food Science and Biotechnology
2006 .10
수확기간별 배추를 이용한 김치의 저정조건에 따른 Total Glucosinolates 함량 및 이화학적 변화
Food Science and Preservation
2009 .10
배추의 품종 및 계통에 따른 Glucosinolates 함량
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Determination of 3-Butenyl Isothiocyanate in Different Parts and Cultivars of Chinese Cabbages
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Altered Glucosinolate Profiles and Expression of Glucosinolate Biosynthesis Genes in Ringspot Resistant and Susceptible Cabbage Lines
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Identification of glucosinolate-associated QTLs in cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata)
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
배추 생장에 따른 글루코시놀레이트의 함량 및 성분 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
배추의 glucosinolate 대사관련 유전자의 분리 및 구조 분석
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Conversion of Glucosinolates to Isothiocyanates by Endogenous Myrosinase in Radish
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Indole and Phenyl Glucosinolate Content in Susceptible and Resistant Cultivars of Chinese Cabbage during Development of Clubroot Disease
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Identification and Quantification of Glucosinolates in Selected Chinese Brassica Vegetables
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
발아에 의한 유채의 Glucosinolate 및 유리당 함량의 변화에 관한 연구
한국식품과학회지
1988 .04
Effects of Storage Condition on the Glucosinolate, Carotenoid, and Tocopherol Contents of Korean Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Glucosinolates Distribution during Growth and Development in Radish Plants
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
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