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[P1-17] Effect of Storage on Total Glucosinolate Levels of Korean Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
십자화과 채소의 가공 및 저장 중 Glucosinolate의 분석과 그 함량변화
한국식품영양과학회지
1992 .03
Changes in Isothiocyanate Levels in Korean Chinese Cabbage Leaves during Kimchi Storage
Food Science and Biotechnology
2006 .10
배추의 품종 및 계통에 따른 Glucosinolates 함량
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
배추 종자 및 어린 싹의 성장 시기에 따른 3-butenyl isothiocyanate 및 total glucosinolates 함량 변화
Food Science and Preservation
2003 .09
배추의 glucosinolate 대사관련 유전자의 분리 및 구조 분석
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Altered Glucosinolate Profiles and Expression of Glucosinolate Biosynthesis Genes in Ringspot Resistant and Susceptible Cabbage Lines
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
The Effect of Postharvest 1-MCP Treatment on Phenolic Compounds and Glucosinolate Contents in Kimchi Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Identification of glucosinolate-associated QTLs in cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata)
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
Effects of Storage Condition on the Glucosinolate, Carotenoid, and Tocopherol Contents of Korean Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
십자화과 채소의 저장 및 조리방법에 따른 Glucosinolates의 함량 변화
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
Identification and Quantification of Glucosinolates in Selected Chinese Brassica Vegetables
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
발아에 의한 유채의 Glucosinolate 및 유리당 함량의 변화에 관한 연구
한국식품과학회지
1988 .04
Glucosinolates in Chinese Brassica Vegetables and Its Regulatory Mechanisms
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Different Vegetative Growth Stages of Kimchi cabbage (Brassica rapa L.) Exhibit Specific Glucosinolate Composition and Content
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
배추 생장에 따른 글루코시놀레이트의 함량 및 성분 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Glucosinolates Distribution during Growth and Development in Radish Plants
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
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