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팽화 가공에 따른 홍삼과 백삼의 성분변화
Food Science and Preservation
2009 .06
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Studies on the Anti - aging Action of Korean Ginseng - (Ⅰ) Comparative Study of Red and White Ginsengs on Anti - aging Action
한국식품영양과학회지
1983 .12
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P8-67] Comparison of antimicrobial activities for white ginseng, red ginseng and extruded white ginseng on various extraction conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
High CO₂ Controlled Atmosphere Storage of Korean Ginseng Roots
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .02
Changes of Ginsenoside Contents by Puffing with Fermented White Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
인삼 연작토양에서 관수 및 인삼뿌리 잔사물이 토양 미생물상 및 뿌리썩음병 발생에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2018 .10
Microstructure and Antioxidative Activity of Red, White and Extruded Ginseng
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
중국 인삼 산업의 국제 경쟁력 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2006 .06
DEVELOPMENT OF A NEW MODEL OF DRYING SYSTEM FOR HIGH YIELD OF THE HEAVEN GRADE GINSENG
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
[P1-03] Antioxidant Activity of Main Root and Fine Root of Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) Extracted with Various Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
인삼제품(人蔘製品)의 품질개량(品質改良)에 관(關)한 연구(硏究) (제일보(第一報)) - 인삼근(人蔘根) 및 엽(葉) Saponin의 비교연구(比較硏究) -
Applied Biological Chemistry
1979 .01
Application of Explosive Puff and Acid Treatment to Development of Black Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-238] The Effects of Antioxidant on Extracts of White Ginseng (Panax ginseng, C. A. Meyer) Fermented Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
저온저장 후 제조한 홍삼의 성분변화
Food Science and Preservation
2003 .06
국내 유통 중인 인삼 및 인삼 제품류의 미생물 오염도 평가
한국식품위생안전성학회지
2013 .01
Korean Red Ginseng and Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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