지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Characterization of Organically Grown Bokbunja (Rubus coreanus Miquel) at Muju Area in Korea and Its Application for Bokbunja Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Preparation of Fermented Bokbunja (Rubus coreanus Miquel) Vinegar using Organically Grown Bokbunja at Muju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
냉동 저장 중 복분자딸기(Rubus coreanus Miq.)의 품질 변화
Food Science and Preservation
2009 .10
Comparison of the Biological Activities Effects of the Extracts from Rubus Coreanus Miquel of Korean and Chinese
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
복분자 딸기의 생리활성
한국식품과학회지
2001 .08
복분자를 첨가한 젤리의 품질특성
한국식품영양과학회지
2008 .06
[P10-224] 복분자(Rubus coreanus Miquel) 추출물이 MC3T3-E1 조골세포의 활성과 분화에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
복분자를 첨가한 초콜릿의 최적 배합비
한국식품영양과학회지
2007 .09
Isolation and Characterization of Acetobacter aceti MBA-77 from Naturally Fermented Bokbunja (Rubus coreanus Miquel) Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Preparation of Fermented Bokbunja(Rubus coreanus Miquel) Juice by using Pediococcus acidilactici M76, Isolated from Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli and Its Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Anticancer and antiinflammatory effects of Rubus coreanus Miquel bamboo salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P8-200] Effect of Phenolics of Rubus coreanus Miquel on Neuro-protection of PC-12 Cells under Oxidative Stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
복분자 배수성 육종체계 개발
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
복분자 배수성 육종체계 개발
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Standardization & Clinical Study of unripe Rubus coreanus Miquel for Weighting Loss Functional Health Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality changes in Ripened Rubus coreanus Miquel during frozen storage with immersion freezing method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Optimization of Jelly Made with Rubus coreanus (Bokbunja) Using Response Surface Methodology
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .06
복분자 발효주의 양조특성
한국식품과학회지
2006 .08
0