지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
복분자주 발효과정 중 이화학적 특성의 변화
한국식품과학회지
2005 .08
가수량을 달리하여 제조한 복분자 와인의 품질 특성
한국식품과학회지
2014 .02
복분자를 첨가한 초콜릿의 최적 배합비
한국식품영양과학회지
2007 .09
Characterization of Organically Grown Bokbunja (Rubus coreanus Miquel) at Muju Area in Korea and Its Application for Bokbunja Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
복분자 부산물(박) 색소의 추출조건 모니터링
Food Science and Preservation
2009 .06
감마선 조사에 의한 복분자 착즙액 에탄올 추출물의 색상 및 생리활성 변화
한국식품영양과학회지
2006 .03
복분자를 첨가한 젤리의 품질특성
한국식품영양과학회지
2008 .06
[P8-320] Weight Loss Effect of Ethanolic Extract from Rubus coreanus Miq in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Preparation of Fermented Bokbunja (Rubus coreanus Miquel) Vinegar using Organically Grown Bokbunja at Muju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
냉동 저장 중 복분자딸기(Rubus coreanus Miq.)의 품질 변화
Food Science and Preservation
2009 .10
복분자 열매의 색 특성 및 기능성 평가
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Molecular Differentiation of Bokbonja (Rubus coreanus), Rubus Species and Their Mistaken Identity, Usage in Korean Local Markets
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
[P8-280] Comparisons ot Physicochemical Characteristics of Fruits from Rubus coreanus Miq. by Cultivar and Cultivation Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Chloroplast DNA‑derived markers for the authentication of oriental medicinal Rubus species and mistaken identity of bokbunja in the local markets of Korea
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
광양 재래종 복분자의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2012 .03
Optimization of Jelly Made with Rubus coreanus (Bokbunja) Using Response Surface Methodology
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .06
Weight Loss Effect of 80% Ethanolic Extracts from Rubus coreanus Miq, in the High Fat Diet-Induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Preparation of Fermented Bokbunja(Rubus coreanus Miquel) Juice by using Pediococcus acidilactici M76, Isolated from Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli and Its Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Pectinase Treatment on the Extraction Yield Improvement from Rubus coreanus Juice and Physicochemical Characteristics during Alcohol Fermentation
Food Science and Preservation
2007 .12
Optimization of Drying Process for Semi-Dried Raspberry Fruits (Rubus Coreanus Miq.) using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
0